Ahogy az Almárium Bisztrós bejegyzésünkben már szóltunk róla, „elkészítettük a facebook-os oldalunkat is (www.facebook.com/gasztroturak), amelyen azon kívül, hogy közösségi oldal szinten is követhetővé tettük a blogot, kisebb túráinkról is beszámolunk jegyzetek formájában. Ezek általában olyan ebédekről vagy délutáni uzsizásokról szólnak, amelyek során nem kóstolunk/-ok személyesen több féle ételt, így blogbejegyzés nem születik belőlük, de érdemesnek tartjuk megosztani a tapasztalatainkat a helyről. Ezekben is több étel fotó található, mivel általában nem egyedül étkezünk.”

Jelen bejegyzéssel hagyományt szeretnénk teremteni, azaz azt tervezzük, hogy havonta készítünk a blog olvasói számára egy tájékoztatót arról, hogy milyen helyekről készültek a facebook-os bejegyzések.

Íme tehát a júniusi - igaz, csak fél hónap volt, hisz a blog június közepén indult, de így is egész sok jegyzet született:

Ebéd a Sunny Lounge-ban – Sunny Lounge (Bp., III. kerület, Szentendrei út 36/a)

Gyorskaja a Briósban – Briós Kávézó (Bp., XIII. kerület, Pozsonyi u. 16.)

West End Perk Café - újabb barátnővel ;) – Perk Café (West End, Bp.)

Gyors ebédek az Erzsébet királyné útján – Centrál Ételbár (Bp., XIV. ker, Erzsébet királyné újta 125.); Guang Zhou kínai gyorsétterem (Erzsébet királyné útja 38/A.); Daps – your place! (Erzsébet királyné útja 58.); Homa cukrászda (Bp., XIV. ker., Öv u. 177.); Füzes Cukrászda (Erzsébet királyné útja 77.)

Ebéd a Duna Plaza El Salvador nevezetű helyén – El Salvador Étterem (Duna Plaza, Bp.)

Hétköznapi kávézó pénteken, 3-asban – Hétköznapi Kávézó (Bp., VI. ker., Benczúr u. 37.)

online póker

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroturak.blog.hu/api/trackback/id/tr53043911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása